Kehamilan

Assalamualaikum...ada ke dalam ni,yang sakit kat bahagian kanan dan kiri kat bawah perut..sye sakit bukan kat rahim,bby cantik duk atas..tapi sakit hanya Allah jew yg tahu..nak tido sakit,nak duduk sakit,bilew jalan lagi sakit,tapi g klinik bby alhamdulillah..x ada masallah..patut ke gi mengurut?sbb air kencing x kotor..bby aktif,Sye hamil 20 minggu... #ingintahu

2 Các câu trả lời

Jangan urut area perut dan rahim sembarangan masa preggy sis. Kita bukan tahu dalaman tu macam mana. Mmg normal sakit area situ sbb baby pressure kan. Nnti dah 30w ke atas lagi semua serba tak kena.

3y trước

❤️