Cucuk Dexa

Assalamualaikum warga AP... Sllunya cucuk Dexa week ke berapa? Kenapa perlu ada cucuk dexa.. masa ank first dh kena.. hrp anak no 2 nie x kena.. dh dipermudahkan urusan.. 1 lg siapa yg buku die sticker kuning dan cucuk insulin??? Nk tnya boleh bersalin hospital private x??

2 Các câu trả lời

Dexa untuk risiko kelahiran pramatang. Boleh bersalin private asalkan awak pilih hospital yang ada fasiliti lengkap macam Gleneagles, KPJ, Prince Court, etc. Standby extra fund juga. Sekarang berapa weeks dah? Kalau nak bersalin swasta kena buka buku kat hospital swasta secepat mungkin untuk OBGYN pantau.

2mo trước

That's great!

dexa ni hanya dicucuk kalau baby ada risiko lahir awal. kalau takde risiko takde keperluan pun untuk cucuk dexa.