haziqah

assalamualaikum.. umur kndungn brp month sesuan buat buku pink? dan klu buat buku pink memang kna g klinik tiap2 bln ke?

17 Các câu trả lời

Yg first pregnancy saya buat masa 13 weeks yang 2nd pregnancy saya buat time 8 weeks. Kekerapan pergi klinik bergantung kepada tahap kesihatan kalau sihat tak ada Masalah HB, BP dan GDM insyaallah sebulan sekali atau 2 minggu sekali

Sy 7weeks dah buat buku..sb tmpat sy kne buat sblm 12weeks..kne buat awal sb nnt nak kne buat ujian darah dan boleh tahu kita ada masalah apa...

Kandungan 10weeks dh boleh buat. Ada setengah klinik awal dari tu pun boleh. Jgn lewat dari 10 weeks nt nurse marah 🤣

saya buat ketika 8 weeks..yup mmg akan pergi tiap bulan utk cek dgn nurse dan scan baby pun tiap bulan yg ni doc yg cek..hehe

Kalau awk cek tu da confirm pregnant peg cepat2 bukak buku pink nnty kalau lmbt nyrse mrh 😂😂😂

Saya haritu 4w5d dah buat.. Sebab kalau ikut lmp sepatutnya dah 9w.. Tapi late ovulation..

Hi. 2bulan OK dh. Kena pergi setiap bulan, n bila dh dkt due date akan lg kerap pergi.

sy 4 minggu dh buat, sbb sy kerja jauh... kne bt check up awal takut jdi pape kt bby

Sya 6 week yap nurse akn bgth lh trkh bila kne dtg kk tak lh tiap2 bln..

Sye bt mse 11 weeks... Lmbt skit pn xpe and kene pg tiap2 bln cekup.