Rawatan Gigi..

Assalamualaikum.. Tumpang tanya.. Saya dah 19 minggu..kandungan first.. Tapi nurse dan doktor tak pernah minta saya cek gigi.. Kalau tak cek camane ye? Bila saya baca2 dlm ni baru tau rupanya kena cek gigi..

1 Trả lời

Biasanya dh msuk 4 bulan, dr akan sruh jmpe dgn dr gigi utk buat pemeriksaan. Kalau dr xpesan, boleh cek sndri di kk/klnik gigi swasta, bgtau nak cek gigi, pregnant brpa minggu. Nnt dorg akan advise.

5y trước

Owh.. Ok.. Terima kasih