Anak suka mengempeng

Assalamualaikum.. tolong bagi tips mcm mana nk atasi anak suka mengempeng time nk tido ni. anak saya mix bf and fm.. time dia mengantok mesti dia mengamuk nk df dulu baru nk tido. mengamuk mcm kena pukul.. dah df baru boleh letak buai. sy dah try bagi puting mcm2, tapi dia still tolak 😔 bantu sy please. sy buntu. tak lama lagi dah nk start keje ☹️

1 Trả lời

sis cuba buat teknik 5s/cuddle cure masa dia mengamuk tu. jangan terus offer bf. lepas dia dah tenang, kalau dia betul2 lapar n nak susu baru bf.