Nk tnya pasal pregnancy

Assalamualaikum teman teman, nk tanya, saya test upt ini 15 july, Masya Allah Saya blm bt scan lgi sbb saya ada mssg dgn klinik, dorang ckp lagi dua minggu boleh pi scan And I nk tanya, tadi saya ada flek sikit je warna coklat muda sikit sangat, skrg tk ada lagi, amankah tuh? Saya searching dkt google, insya allah aman sbb biasalah mengandung keluar sikit, janji tk banyak

Nk tnya pasal pregnancy
12 Các câu trả lời

sis bagus tidak paya tnggu lgi 2 minggu, sebaiknya terus jumpa doc 😊

Saya mcm saya. Ada spotting keputihan coklat kdg2 campur darah sikit. Risau.

1y trước

Be positif kita ya sis❤️ insya allah kita dan baby sihat sampai nti lahir