BERSAMA EARLY PREGNANCY

Assalamualaikum syaa nak tanya, syaa pernah keguguran bulan 4, kemudian skrang dh pregnant 5weeks. Nak tanya boleh ke bersama waktu awal kehamilan ni sbb kan ade sejarah gugur ?? #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

bole bersama awal pregnant cuma satu je, suami jgn buang kt dlm sebab airmani bole sebabkn contraction yg kuat takut rahim x kuat and gugur

bagi saya.. lebih baik elakkan bersama sis.. takut terjadi apa apa yg tak diingini

2y trước

Baik sis. Tu lah nk kena terangkan kt suami