klinik kerajaan@ klinik swasta??

Assalamualaikum Sy tgh mengandung 7bln tpi sy stress +letih SGT2..nak tanya pendapat mana elok check up kat klinik kerajaan@ klinik swasta??

19 Các câu trả lời

Nak besalin mana? Swasta atau kerajaan? Kalau kerajaan pegilah kk kerajaan sbb nanti awak yg kena bebelan dr doktor.. Ni jd depan mata saya

depends.. klu mampu, swasta pn bley.. klu sye, monthly checkup kt gov.. tp klu ade msalah/scan, sye peg swasta..

Saya pegi both, sbb dkt swasta saya dpt tau perkembangan baby monthly mmg ada scan kalau gov ada a few time je.

Kalau Puan bercadang untuk bersalin di hospital swasta, terus buat check up di hospital tersebut.

Waalaikumusalam ..sy kerajaan pnah pegi swasta pn pnah pegi..kalo nk lg mudah swasta la😅

sis da 7 bulan? sebelum ni checkup di mana? kalau da checkup di gomen, teruskan je.

Sy pilih kerajaan sbb detail dn senang urusan kalau ada apa2 masalah..

depends pd diri sis

kerajaan.