Rasa senak ngilu rahim

Assalamualaikum.. sy rasa senak2 d rahim dan bawah rahim..tp kdg2 ja.... Skg 9w4d..normal ke rasa mcm tu ye..rahim nak mengembang ke? #firstbaby #seriusnanya #firstmom #ingintahu #bantusharing

4 Các câu trả lời

Pernh tpi xdela senak teruk, manja2 gtu..bkn selalu..mcm denyut2 gitu…pstu xde dh…hr lainnye lenguh blkng pinggng plk..silih gnti cmtu..alahan pon sme ade hri ade n tkde….sy rse normal je kot, kndungn nk mbesar ..selagi xde spotting insya Allah xde pape

10mo trước

insyaAllah...tq awak 😘😘

Eh sama lah kita 9w4d harini. Sama jugak rasa senak, ngilu2 yg sekejap2. Tu biasa sebab rahim nk berkembang. Selagi tak berpanjangan dan teruk senak tu in shaa Allah, baik2 saje.

10mo trước

Alhamdulillah...lega dgr..moga ank kita bkmbang dgn sht ya...aamiin ya Allah. tq awk

ade jgk rasa ngilu2 manja.... tp die kejap2 je..... kalo senak mase nk kencing je... lepas kencing okey balik....

10mo trước

ok awak..tq..lega sikit dgr 🥰

Sy senak tu tkda. Tp ngilu manja tu ada..kdg2 ngilu manja tu setiap beberapa minit sekali. Now dh 10w

10mo trước

haa btul dia senak2 ngilu2 manja ja...sy pun xtau beza sgt senak n ngilu ni 😂😂