Air kelapa 18 minggu

Assalamualaikum.. Sy nk tnya.. Sy baru 18 minggu.. Terigin sgt nk minum air kelapa.. Boleh ke nk minum sikit bg hilang terigin tu?

Air kelapa 18 minggu
19 Các câu trả lời

boleh je..sy selalu minum air kelapa yg direct dlm buah tu lagi.dari awal pregnant suka sgt air kelapa.rasa puas bila minum direct dari buah tu.

boleh sis sy dri awal pregnant smpai dah bersalin mnum air kelapa..tp sy minum air kelapa yg direct dari buah kelapa lg puasss rasa☺️

sya dari awal preggy lgi mak sy dah sruh mnum air klapa..klaw sis rasa was2 mnum sikit je..inshaa Allah xada msalah ap pun

Sy msa 5-9 mggu air kelapa hari2. Pstu muak nk minum. Pstu masuk 5bln smpai 7 bln air kelapa jgk hari2.. Elok je

In Sha Allah, boleh ja 😬 Lagi baik kalau awak minum tanpa ais atau add on air gula. Fresh & original.

saya dri awal preggy minum air kelapa .. tp minum dgn kuantiti yg sikit ..

boleh amalkan mnum air kple dah sis..klau boleh mnum smpai lah nak brnak nnti..

3y trước

Ok2.. Baik.. Terima kasih byk2 yaa 😊

Saya minum dri trimester pertama sis😊 insyaAllah xde apa2

Blh jer..sy minum selalu..smpi bersalin

Boleh je sis.. tapi jgn byk laa