Trimeter 2 sahur muntah

Assalamualaikum . Sy nak tanya , normal ka tiap kali sahur muntah .. sy trimeter 2 nk msok 3 dah .. tiap kali sahur mesti mntah .. bila brbka mkan ja msti nk mntah .. normal ka?#firstmom #firstbaby

1 Trả lời

Tk normal.. perut awak dh masuk angin/bloated kot tu, sbb xmkn bila puasa. Selalu nya utk elak perut kosong doc advice utk mkn kuantiti sikit tp kerap. Cuma bila brpuasa tk boleh nk buat camtu. Cuba awak WS nurse awak tanya dia utk confirm 😁

2y trước

terima kasih respon .. baiklah sy cuba tnya nurse .. 🥰