size baby

Hi assalamualaikum sy nak tanya last week saya scan baby masa tu sepatutnya dah 6 weeks tapi dalam scan dia detect sy baru 5weeks ukuran sac tu pun macam 5 weeks doc kata tak ikut pembesaran sepatutnya. Adakah ini normal. Siapa ada pengalaman sebegini yaaa. Apa patut sy buat untuk pembesaran baby tuh.

2 Các câu trả lời

Hi wslm, baru lagi so dont worry. Continue makan supplemen ibu mengandung, make sure makan makanan yg sihat, have enough rest & try not to stress out. InshaaAllah baby will grow well. Baca doa & surah yg elok utk ibu mengandung (boleh google) inshaaAllah ok. Good luck!

Normal...mmg x sama lmp dgn scan..nnt last 11@12w br btl2 tahu week brpa..masa ni mmg cnfrm dah edd