34 minggu 2 hari

Assalamualaikum. sy dh 34mgu tp kepala bby xda dibawah lg.. melintang..last scan 28 w pun melintang,ni nurse chek jntung baby dia rasa2 di kwsan rahim ni kepala mmg xda dibawah katanya.. berkemungkinan kah nanti dia akn pusing turun? kalau xturun juga akn czer ke? ni bby ke2 sy selepas 8tahun ank prtama.. sapa2 ada pengalaman mcm sy?

1 Trả lời

sblm ni bsalin normal or czer?

2mo trước

rasanya klu sblm ni bsalin normal, dktr akn schedule sis ke dktr pakar utk buat ecv dulu.