45 Hari xdtg period

Assalamualaikum. Sy da lewat DTG period slama 45 Hari dlm kiraan mycalender preg. Bila test upt negatif. Simptom2 mengandung xda cuma, bila tido terlentang sikit bhagian pinggang perut MCM kena tekan. Bila Sya solat, bila nk rukuk n sujud rasa ada keras d perut MCM tertekan n rsa skit. Bhagian pinggangpn sama. Sapa2 ada pengalaman n ble bagi pendapat kt sini. Ble kongsikan dgn sy.

1 Trả lời

Dah pergi jumpe doctor gynae? Seeloknya check ye. Takut ada benda lain. Kadang2 ada yang kene blood test baru boleh tau pregnant

4y trước

da jumpa doktor sis. doktor kata, chemical pregnant..