22 weeks

Assalamualaikum, sy bru 22 weeks pregnnt , pergi klinik check yg lain semua ok. Yg jd masalahnya plk berat selalu naik. Sekali naik almost 2kg naik ? kenaaaa selalu pergi klinik plk tu selang sehari. Ada tips x untuk kita jga kita pnya pmkanan dan nk balancekan beratt badan time prgnnt?

2 Các câu trả lời

2kg tu untuk tempoh bpe lme??.. sy +- 2kg unk sbulan.. da pregy 8 bln pon maintain naik 2kg stiap bulan.. nurse xde bsing2 pon.. ok jew.. just jge pmakanan jew.. kurangkan gula dan lemak dlm mknn.. so far g chekup smua ok..

Awk minum susu x?minum susu apa?