KECIL SEMINGGU

Assalamualaikum siapa ada pengalaman macam sayaa kandungan kecik seminggu , contoh sepatutnyaa kalau kira period Saya 11minggu tapi bila Scan baby 10minggu ? Normal ke ? Okey ke ? Siapa ada pengalaman ? ##SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

2 Các câu trả lời

first time scan ke? kalau ya, normal. selalunya ikut kiraan period tak berapa tepat. kalau follow up scan, normal juga. selagi tak beza 2w still within error biasa.

6d trước

Itula harap2 semua okey dah sihat2 in sha Allah

normal selagi x kurang atau lebih 2minggu ..

6d trước

Amin amin terima kasih