Excited to become a mama

Assalamualaikum semua,tumpang tanya. Ni kehamilan pertama sy. Zero experience. Sy sekarang dah 3weeks pregnant. Normal ke kalau sakit2 perut macam nak period. Kadang rasa memulas. Takde la kerap sangat. Dia datang tiba2. Boleh tolong jawab tak ?

2 Các câu trả lời

Klau sakit biase normal je samelah saye 4w hrini sakit memulas perut https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

3y trước

Yeke ,okey terima kasih awak :)

klau mild pain sbb rahim nk mmbesar..normal..y x normal kuar darah skli sakit kuat

3y trước

Yeke ,okey terima kasih :)