Lambat period 3 hari Tapi ada darah keluar warna coklat

Assalamualaikum semua,saya ni nak tanya ,haid saya dah lambat 3 hari lepas tu tiba2 hari ni ada darah keluar tapi tak banyak ,so soalan saya adakah saya sedang haid atau macam mana sebab saya ada goggle juga cuma was2 ,so sapa2 yang pernah jadi macam saya boleh tak bagi saran apa2 #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

hurm.... kalau lewat period 3 hari adalah normal jika cycle period puan dlm 28hari hingga 35hari... jika period puan jenis yg dtg ontime dan regular... jika sblm ni mmg dah chck bukan positive hamil jadi jika puan rasa sush hati better puan jumpa dgn doktor pakar sakit puan untuk chck kondisi ovari dan rahim puan bagaimana ..sama ada ia ada masalah dalaman mcm ovarian cyst..fibroid..pcos or sebaliknya..better puan jumpa doc pakar untuk mengetahui lebih lanjut..itu sebaik2nya.. mg dpmudah segala urusan puan di sana .aamiin...

2y trước

boleh cek upt Time darah keluar ke sis