Pregnancy test

Assalamualaikum semua...pregnancy test clear blue ni memang akan hilang ke beberapa hari setelah kita dah selesai buat urine test? Saya pregnen 8w3d...scan belum..in sha Allah 12 hb nk pegi scan..doakan saya ye :) #anakfirst

Pregnancy test
2 Các câu trả lời

Aah sis. 24 jam lepas keluar result tu, dia hilang. Ada tulis kat kertas yg tersedia skali tu.

2y trước

result yg keluar tu mmg betul sis. tahniah ☺️ sayang result dia tak stay je. sbb mahal kan 🥹

iyaa sis 24jam jee pastu hilang dha hehe

2y trước

Sy xbuang.. tulis kat tepi tu tarikh, pregnant kan siapa.. dah 2 anak masih ada test tu.. 2011 dan 2019.. coming soon insyaallah 2023..