Sangkut gdm

Assalamualaikum semua,pagi tadi misi coll saya sangkut gdm.. Aduhaii.. Nak tanya lah kalau ada gdm boleh tak mnum pati delima mcm biasa , sebab darah asyik low je.. #ingintahu #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

ikut pendapat sy, lebih baik sis berhenti/kurangkan pengambilan pati delima tu. kalau original pati delima should be ok. sbb takut nti makin naik bacaan gula sis.

pati delima dalam botol tuh biasanya ada gula tambahan sis, cube makan original buah delima terus tp xleh makan selalu.. ape2 mintak nasihat doc dulu ya