Baby mengeras

Assalamualaikum semua..nk tanya normal ka baby kerap mengeras di tengah malam#firstbaby

1 Trả lời

kadang2 sebab lapa pn blh jd ia mengeras.. jd kita try mkn snack sblum tdo..or ms dia mengeras...mkn biskut ke..or kekcg sikit...nti lelm dia ok..mg dpmudahkan segalanya..aamiin.kekdg kita rs kita dh knyng dh ni n dh mkn..tp dia kat dlm tu kekdg ada time..tgh2 mlm akn aktif..sesgt bila mkn biskut sekeping br dia slow2 ok dan xmengeras..tu pd dri sy la ms preggy dlu..tp puan leh je try tgk cmne 😉✌