berat baby dlm kandungan

assalamualaikum semua,nak tanya...klu ikutkn d apps ni berat sekarang sepatutnya seperti dlm gambar..tp saya scan hari khamis tu,berat baby dah 2116gram.adakah itu normal?atau baby sy besar?

berat baby dlm kandungan
11 Các câu trả lời

Ssh nk anggarkan.. Sbb sy dlu nk msk Labour room dah. Doktor ckp, ank awk 1.8kg kecik nnt baby kena msk balang. Kuaq2 baby 2.79kg.Anggaran dlm perut tue xsemestinya btl.

Ssh nk anggaran berat dlm perut.sy dkt kk cakap kcil 1.57 2kli jmpe pkar ckp 3kg 😌.pnim d buatnya.ap² pn semoga bby sihat sis shat💖

Doc saya penah inform berat baby tu samada 500gm lbh besar @ 500gm.lbh kecil drpd yg kita scan tu.

4y trước

owh mcm tu,ok2..tq..br lega😌

Sya pon Masa pregnant Tak sama gak kdg ngan apps ni Ada lebih sikit or kurang sikit

4y trước

Yes BTL tu

saya 32w 1.6kg skrg xtahu berape mggu dpn baru scan kat klinik pakar

4y trước

owh...mcm normal ni kurang sikit ja dr jangkaan

Rasanya normal je sbb dalam apps hanya anggaran shj

Berat bby sya msa lahir 1.89 kg pd 33w 4d

4y trước

aamiinn

Sy 31weeks baru 1.7kg😭😭😭😭 ermmm...

4y trước

Sy Masa last scan 28 week baru 900gram

Waalaikumussalam, normal sis 🤗

Normal. Sya 32w berat bby 2.2kg

4y trước

owh..alhamdulillah..terima kasih