AWAL KEHAMILAN

Assalamualaikum semua🤚 Nak tanya sikit. Kalau awal2 kehamilan boleh selalu ke minum air sejuk.? And kalau ada apa2 tips jom share dengan saya 🤗

1 Trả lời

Sy rasa masa pregnant, boleh je minum air sejuk. Sy sepanjang pregnant suka minum susu sejuk dari peti

2y trước

alhamdulillah sepnjg pregnant Sy tak de demam. masa awal pregnant Sy alah teruk sampai lembik bdan. mgkin sbb tu Sy tak de rasa mcm demam sbb Sy mmg berehat je masa awl kehamilan