Kantung tak membesar dan tak ada baby?

Assalamualaikum semua. Ada tak yg mcm saya. Haritu scan kantung anggaran 6 minggu. Lepas seminggu scan semula, masih tak nampak heartbeat dan kantung tak membesar sgt. Tak nampak heartbeat juga. Dr suspect mungkin kandungan tak menjadi. Dr bagi tempoh seminggu utk jatuh sendiri. Kalau tak jatuh kena cuci. Ada tak kes mcm sy tapi lepastu scan nampak heartbeat? #1stimemom #advicepls #pregnancy #berserahkepadaIlahi

4 Các câu trả lời

sis bolee cuba second opinion maksud Saya try check dekat klinik lain.Sebabny Saya haritu 8w baru nampak heartbeat bby