KEPUTIHAN TERLALU BANYAK

Assalamualaikum semua yg baca post saya. Ada tak kat sini yg ada pengalaman keputihan keluar terlalu byk ? mencangkung ketika membuang air besar pun keluar. Ianya bertekstur putih likat dan pejal. bukan kaler jernih. tak gatal. Tp masa solat pun, mmg akan kuar. mmg kene pakai pantyliner. Tolong saya kalau ada sesape pengalaman macam ni#bantujawab ##ingintahu #firstmom #bantusharing #keputihan

2 Các câu trả lời

saya pong baru baru nih jadi mcm sis.. tak pernah ada keputihan tp krluar mcm putih lendir telur tu

2t trước

oh yeke sis. sy rasa konfem x ngandong sy ni. sis dah check ke

pregnant ke?

3t trước

rasa takde sbb dah dua kali check upt negative