Baby 29day tak buang air besar dah 2hari

Assalamualaikum semua sya ada soalan Baby sya 28hri 2hari ni xde buang air besar Normal ka? Risau pula sya sblm nie tiap kali lepas menyusu mesti dia buang air besar tpi skrmg dah 2hari xde kencing ja dia kuat tolong siapa" boleh jawab soalan sya btw sya full bf #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab

1 Trả lời

full bf max xberak 2minggu .. 2hari baru lagii sis, dia xde benda nak buang, semua susu yg dia minum jadi isi .. anak sy nb haritu checkup sy beritahu doc kes dia xberak nk dkt 10hari dah, doc pun check2 perut dia mmg xde najis dlm tuu, tgk2 berat dia naik byk .. means semua yg dia minum mmg jadi isi .. jgn risau ye 🤗🤗

1mo trước

ya sis tgk berat dia next checkup .. mesti naik byk 🤗🤗