Keluar cecair melalui payudara

Assalamualaikum semua, sy tngh hamil first child. Now week 17. Pagi tadi sy perasan... Baju sy ada tompok kering disekitar payudara sebelah kiri. Bila malam, dah gnti pakaian semua..sy sekali lagi perasan tompok kering mcm pagi tadi. Sy ingt tu adalah cecair yg keluar dari puting. Normal ke?

4 Các câu trả lời

Normal sis saya pun mcm tu jugak masa 15week pregnant.. Skrg ni dh 30week kerap jugak keluar sbb saya tidur mengiring ☺️

normal tu sis..keluar awal susunye..saye dah nak due ni tak keluo keluo lagi mungkin after bersalin kot die nak keluo hehe

Normal sis. Dia mmg akan kuar je, so mmg kena prepare pakai breastpad in case tak selesa kena dkt pakaian dlm.

normal tu sis sbap sya pun dulu mcm tu last2 bila bersalin banyak pula air susu smpai bengkak payu darah