Terminum air gas

Assalamualaikum semua sy tak tahu saya hamil.. saya minum air gas (pepsi) semasa makan di 4 fingers .. saya susah hati sgt2 .. bahaya ke tak ye ... Sy try test sampi 3 upt ... Sbb nak double confirm.. susah hati saya .. menyesal rasanya

Terminum air gas
35 Các câu trả lời

InsyaAllah xde pape, dn bila sis dh tw, sis pregnant, sis jgn minum plak ye😅 mcm sy, mse pregnant kan si sulong, xtau pn...tp ngidam die..minum coca cola dgn buah nenas, sy ingat nk period.. sekali... sgkut 2 line😂