cirit birit

Assalamualaikum semua. Sy skrg dh 40 minggu tp cirit birit , perut xsakit pun . Sape2 yg ada pengalaman mcm sy , blh share ke ? Adakah itu tanda hendak bersalin ?

1 Trả lời

Waalaikumussalam, Saya minta maaf ya mommy sebab saya tak lalui apa yang mommy lalui. Tapi kawan sekerja saya ada alami cirit birit pada malam sebelum dia bersalin. Saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti mommy dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini🤗 #TAPsupermoms #TAPactiveusers