Terslh bagi last period date kat KK. ?

Assalamualaikum semua. sy first time mommy, skrg kndungan dah 5bulan. Nk tny, ada tk mommy yg ad pngalaman terslh bg last day period? (sptutnya bg last day period date, tp sy terbagi first day of last period?)..beza 1 mggu je. aceli sy bru perasan yg sy tersalah bg last period date stlh sekian lama checkup n buat scan. nurse confirm bising kn? ?

17 Các câu trả lời

Betul la date tu sis..kite kena bagi date hari pertama datang bulan yg last tu..

4y trước

hehe yeke..lega, trima kasih tau. alhamdulillah 😁

Puan betul.. Memang kene bg tarikh pertama last period.. Jgn risau ye 😉

4y trước

hehe ok, trima kasih 😁👍🏻

sy rase dh btul dh y awk bg tu... first day last period...

4y trước

ok sis. trima kasih tau 😁

24 feb first period(date ni yg kena bgtau nurse)

Betul la tu. Kena bagi date first day period yang last

4y trước

Sama2..

Btul latu.. sapa la kata kat awk salah tu... haha

4y trước

haha adik sy 😂 last2 nasib dia btul jgak, sabo jela 😅.

Mmg bg bg 1st date last period....

4y trước

noted sis !