UPT SAMAR-SAMAR

Assalamualaikum semua. Sesiapa ada pengalaman line UPT samar tak? Period saya lagi 3 hari. Tapi tak sabar sangat nak try . Harap ada la rezeki first baby.

UPT SAMAR-SAMAR
112 Các câu trả lời

nampak 1 ke 2 line...😁😄

1y trước

Masyaallah ada geng rupanya upt samar samar,maybe sebab masih awal kot

sy pernah ade pangalaman .. 3 kali buat upt baru dpt 2 line ...

alhamdulillah..ada tu, sy pun mcm tu jgk dlu.. excited sngt nk buat upt

ini kira pekat ini , sya punya lagi samar ² masa mula ..

4y trước

Aah btol toe .. terima kasih

Alhamdulillah...tahniah sis. doakn saya jga smga ad rezki thun ni

Sy hari tu samar2 gitu jugak... Alhamdulillah positive cek dkt kk

alhamdulillah, positif sis.. #03Dec20  #TAPSuperMoms

Tahniah sis mengandung.Take care jgn buat kerja berat2.

da na pekat ne... alhamdullilah jaga kandungan sis💋

Waalaikumussalam, tahniah sis. InsyaAllah positif