bil hospital kerajaan

assalamualaikum semua , saya nak tanya selalunya kalau bersalin normal atau czer dekat hospital kerajaan bil berapa yaa ? . . maaf sy first baby jadi kurang tahu mengenai bil nya . boleh tak semua bagitahu sy selalunya berapa bil bersalin di kerajaan . . #first baby

36 Các câu trả lời

Hkl wad rm3 /day ( masuk makan sarapan , tghari , malam ), normal rm50 ceaser rm100

sy czer, bil dlm rm150 dok 3 hari, 3rd class pn dah ok..kalau normal bawah rm100

Saya haritu rm37 je. 12jam je kat hospital yg penting baby dah berak & kencing

Hsptl kerajaan caeser rm150+ Klo bersalin normal Lg bwh rm100

kwn sy baru bersalin.. ceaser.. duduk wad smgu awl sblm ceaser.. 500

saya normal 6 hari..RM67..hospital tengku fauziah, perlis..

Sy czer hosp krjaan cas rm100, wad 2 mlm total dlm 130

bersalin normal tak sampai lebih rm30 (2 hari 1 malam)

Standbye je rm200...... Sy tk tahu sebb suami kerjaan

5y trước

ouhh baik3 sis. terima kasih ya😍

bese klau normal lebih kurang 60rggt