Bil Nicu berapa di hospital Shah alam

Assalamualaikum semua ..saya nak tanya anak saya lahir 30 minggu ...skrg masih lagi di NICU .. nak tanya tentang bil Nicu ni biasa diorang akan cas berapa ya ? ANAK Saya di hospital Shah alam .. Agak mahal tak bil ya ? ..sebab kalau mahal suami saya takut tak cukup duit nk bayar bil Nicu tu .. Tolong ye bagitau...#SeriusTanya #bantujawab

1 Trả lời

Bergantung ngan rawatan dn brapa hari kat nicu..ank sya pn prnh msuk nicu shah alam slama sebulan byar 500..tu mhal pn sbb bnyak rwatan bby tukar drh laa mcm2..

2mo trước

Total smua bil 500..sbb dduk dlam tu sebulan.. Bby sis ada kena jaundice ke?