Perut berdenyut seakan jantung baby pada 16w

Assalamualaikum semua. Saya first mom.. saya baru hamil 16w. Nak tanya. Perut saya mengalami mcm ada denyut² seakan detakan jantung di bawah pusat. Adakah ia normal ataupun tidak? Saya ada baca google ianya bahaya ada yg kata normal. Jadi nak tanya pada ibu semua? Adakah ia normal terjadi pada trimester kedua? #ingintahu #bantusharing #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

normal. ianya nadi kita sendiri yg sendang mengepam darah dengan lebih laju ke seluruh badan

2y trước

yekee.... okay faham.. terima kasih kerana sudi respond 🥰