Trauma untuk mengandung semula

Assalamualaikum semua. Saya dah missed period beberapa hari jadi saya saja ambil pregnancy test dan dua test tunjuk double line. Saya tak tau nak rasa mcm mana sbb saya trauma lagi nak mengandung lepas baby meninggal tahun 2019 sbb dia sakit jantung, dari dlm perut dah detect dia tak boleh hidup lama. Nak tanya ibu2 yang pernah kehilangan anak, mcm mana nak kuatkan semangat untuk ada baby lain? Saya takut kalau scan jadi mcm dulu, dapat bad news setiap kali scan. 😭💔 #pleasehelp #advicepls

1 Trả lời

Wassalam mommy, jgn takut. Rezeki Allah nak bg. InsyaAllah ad hikmah stiap kejadian. Keep strong mommy. Jaga diri n pemakanan n amalkan gaya hidup yg sihat