Rahim masih tebal

Assalamualaikum semua. Saya dah 39 weeks dan masih warded utk hari yg ketiga. Semalam saya dah induce belon bukaan dah 3 cm tapi belum boleh booking LR sebab serviks masih tebal. Maybe esok masuk ubat kat bawah ataupun pakar akan suggest induce drip. Doakan saya ye supaya dipermudahkan bersalin. Sakit mmg sakit, tapi tk sabar rasanya menunggu anak pertama 😊

7 Các câu trả lời

Alhamdulillah saya dah selamat bersalin 5.1.2023 😊 terima kasih atas doa semua

2y trước

tahniah selamat berpantang

Semoga dipermudahkan urusan bersalin insyallah Aamiin 🤲🏻

semoga allah permudahkan segala urusan awak 🤲🏻

🤲🏻 semoga dipermudahkan urusan bersalin mummy

semoga urusan awak dipermudahkan❤️🥰

Semoga d permudahkan. Aamiin

Semoga dipermudahkan awak