Keguguran 5 minggu

Assalamualaikum semua. Saya baru gugur lepas maghrib tadi 😢 sekarang baru smpai rumah balik dari Hospital Selayang. Cuci semua, doctor bagi mc seminggu saja. Doakan saya & suami kuat😩Saya perlu pantang mcm org bersalin ke? #advicepls #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Pantang makan jugak.. Saya pun penah gugur dan cuci tahun lepas.. Makan dan pakai memang kena jaga mcam org pantang bersalin, kena pakai stokin slalu, pastu x boleh sejuk2 sgt.. Mandi air suam masa pantang, jgn guna air sejuk..

cuma perlu rehat dari buat kerja berat selama seminggu atau sampai badan pulih dan kuat. pantang dari bersama sehingga darah kering. tu je