Assalamualaikum semua. Normal ke kandungan 7 bulan lebih, baby suka mengeliat and bergoyang?

Assalamualaikum semua. Normal ke kandungan 7 bulan lebih, baby suka mengeliat dalam perut tp jarang² menendang?😅 Tapi cukup 10 tendangan dalam 1 hari.

3 Các câu trả lời

sama dgn sya sis. baby sllu mengeliat, tendang pon halus2 je. .terasa keras je perut. kdng2 bolehh tgok perut jdi senget2 dibuatnya. bila dudk bru lah dia menendang.

normal wak. nnti nak masuk 8m nnti kurang la , mcm sya. cukup 10 tu cukup, cuma lmbt sikit .

menggeliat tu rasa mcm mana?