Cara hilangkan lendir dalam tekak bayi 3 bulan

Assalamualaikum semua nk tnye ank saya 3 bulan lepas cucuk 3 bulan anak saya demam, esoknya bunyi lendir dalam tekak dia. Dh smggu keadaan dia cmni ssh nk hilangkn walaupun dh buat teknik tepuk C tu, guna air garam KK msih xnk kuar. Help semua. Sedut guna manual pon taknak kuar. Dia sekarang tidur malam tak lena, and mesti ada bunyi bila nafas

2 Các câu trả lời

3mo trước

trma ksih

Sama sis. Sy ikhtiar gune mcm2 minyak. Sme je.tknak keluar. Kalau keluar pn muntah sikit je. Tpi kalau dia berak kluar dkt najis. Tpi tula beraknye 3 hri sili kdg smggu tk berak. Tpi still mlm2 bnyi brkahak tu. Yg lastest ni sy bru try minyak cengkih. Baru satu hari. Nmpk mcm okey sikit tkde bunyi kahak sgt mcm biasa

3mo trước

Wagas oil sis.. kt shopee. Arini berak keluar lendir kt najis tu.. sb ank sy jrg muntah.