19 weeks pregnant

Assalamualaikum semua. Nk tanya, normal ke 19 weeks sy tak dapat rasa lg gerakan baby. Risau la pulak. Sy pregnant anak first dan tubuh sy agaj berisi sikit. Perut pun tak nampak mana lg. #seriusnanya #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #firstmom

20 Các câu trả lời

Waalaikumsalam sis.. kandungan saya pun 19 minggu belum ada rasa gerakan si baby 😁

Ada gerakan tu.. cuma kdg kita ja xperasan.. nt mkin lama tu mkin kuat la tendangannya

waalaikumsalam..saya 20 weeks bru dpt rasa bby gerak. tu pon kdg2 rasa mcm gelombang

Normal sis . Lain orang memang tak sama rasa gerakan baby . Nak nak lagi anak first

normal awak..anak 1st biasa lambat sikit baru rasa..jgn stress2 ok..☺️

Sy dlu ank first 4bulan lebih bru rasa tendangan pertama

biasa sis . insha'Allah anak 2nd nanti awal2 dah rasa.

kdang bkn tak rasa cuma tak sedar or tak tahu je..

normal je. ade org 25w bru rasa.

normal sis.. sy 21 w baru rse