macam mana ya

Assalamualaikum semua, nak tanya. kalau kita ada sakit atau keputihan/kekuningan/kecoklatan nak pi jumpa doc tu pergi klinik biasa ke klinik ibu dan anak? ada kata boleh klinik biasa tapi risau doc lelaki kalau boleh nak perempuan... #firstbaby #nervous

1 Trả lời

Klo nk doktor perempuan sblum dtg confirm kan dulu. Sbb mmg doktor akan scan dan check bawah kalo sis pregnant sbb nak tau detail. Kalo keputihan tukar warna better consult doctor. Takut ada masalah lain.