Belum nampak baby bump pada 21 weeks

Hi assalamualaikum semua mommies. Saya dah 21 minggu tapi so far belum nampak baby bump macam kawan kawan lain. Ada tak yang sama dengan saya? Normal ke eh? Due date estimated July ni ❤ #firsttimemom

5 Các câu trả lời

sy pun jenis yg xnampak baby bump..org xpercaya dh 5 bulan😅 tp alhamdulillah baby ok je kt dalam..

1y trước

haha kann. sy pun 5 bulan mcm tak nampak pun perut. plus baju longgar mmg tak nmpk la kan. tp da rasa baby gerak2 so excited sgt hehe