Bagitau family yg kita pregnant

Assalamualaikum hi semua mommies, saja la nk tanya..awak2 semua share berita yang korang tengah pregnant bila? macam sy suami da tau,tapi sy pesan kt suami jgn bgtau sesiapa ahli keluarga lagi,sbb macam segan baru 4bulan pregnant perot nampak xnampak sgt, suami excited sbb katanya boleh depa tolong doakan,sy setuju..tapi mcm xready lg nk sharing berita ni..nk tggu besar boyot nnt depa terkejut br rsa cam happy nk sharing😂.. so..awak2 semua bila korang share ngn family pasal good news ni?

5 Các câu trả lời

kalau saya tak nak bagitau dulu .. start 3 bulan boleh la kot .. tpi bagitau family kita n family lelaki je.. tu je sy tak kisah .. kalau adik beradik mak and ayah saya mmng saya tak bagi dorang tau benda ni😅 sbb takut ada yg tak suka atau ada yg cmburu .. sbb ada spupu yg belum ada anak till skrg .. kesian jugak tu yg taknak dorang tau .. lagi2 sy pernh gugur anak first sbb excited sngt bagitau org

sya share masa 8weeks. Sbb first scan tak nmpk. Haha. Scan balik masa 8wks, baru nmpk janin dgn heartbeat. Masa tu baru dpt nak share good news dgn family. Tpi family je. Kawan2 smua tak tahu lagi . Smpai sekarang sya rahsiakan. sekarang pun dah 4bulan lebih 🤭

2mo trước

wahh sama ni..hehe

The moment UPT +ve. Masa tu 5 weeks 🤭

2mo trước

Yup saya yang sulung, husband bongsu so macam awaited pregnancy jugak la. 🤭

bila nampak perut tu pun dyorg yg tanya

1mo trước

tula sy jenis suka pakai baju besar2 dok uma pn sama mcm prasan xprasan perotnya🤭 nnt bebetul boyot,da 6 7 bulan la br bgtau🤭😁

saya bgtau parents masa 4 bulan😂

1mo trước

hehe tula sy 4bulan da ni, xpe nk tggu boyot skit br bgtau🤭😁