Faint line ke x??

Assalamualaikum semua mommies.. Nk tanya pendapat semua, upt sy ni nmpk ade faint line ke x? Sbb period dh delay 1 hari. Tq

Faint line ke x??
9 Các câu trả lời

Dia kalau tekunn tengok tu mmg mcm nampk samar2 tpi kalau sekali imbas tk nmpk. Apa pon tenang dulu . Sis cuba lgi minggu depan tau ✨🩷

sy nmpk line satu lg tp masih samar²..InsyaAllah ada rezeki..seminggu lagi cuba test lagi ye..moga ada rezeki..

3mo trước

blighted ovum tu ada simptom² ke..

sekali tgok nampak line tapi sangat sangat kabur. cuba check seminggu lagi sis

Kalau macam ni kira ve ke?, sebab saya dah 2 minggu lewat period .

awal sngat cek tuu, cek 1week akan dtang lg..

3mo trước

Saje je sy cek.. Sbb bfore this pernah dpt double line tp bleeding, pernah pregnant tp blighted ovum..

Satu garis kee dua nii ..

very very faint line sis

tggu 2 mnggu lg sis

-ve