knpa kena minum air gula smpai 2kali?

assalamualaikum semua kwn2. . maaf nak tnya knpa perlu minum air gula smpai 2kali yer. . time mngadung 3bulan dh kna mnum dpt kptsan alhmdilah normal. . tapi 7bulan pon kena mnum jgt. knpa yer kwn2???sbb sya nie mngandum chya mata yg prtma

2 Các câu trả lời

Skrg mmg kene minum 2x

5y trước

ohhh ykew. . sya pon xde pngalaman tapi alhamdulilah blh minum. . tapi ya allah rasa dia. . 😜😜😜😜

Skrg mmg kene 2 kali

5y trước

ohh ok2 yunk trma ksih sbb respond. . tula bukan ape cuma takut je ada ape2 kn sbb kali prtama hamil. .