Apa azam tahun baru anda?

Assalamualaikum hi semua kesayangan min🥰 Sempena tahun baru 1442Hijrah ni, min pasti ramai di dalam komuniti ini mempunyai azam/cita-cita yang tersendiri kan?😉 Jom kongsikan azam tahun baru anda dan aminkan untuk mereka yang lain kerana sesungguhnya di antara doa-doa orang ramai, kita tidak akan tahu doa siapa yang akan diangkat oleh-Nya☺️ Nota : Jangan lupa LIKE ya doa rakan-rakan yang lain di bawah tanda kita mendoakan mereka. Min pon akan like semua doa-doa anda insyaAllah❤️ Gunakan juga Pelekat Kalendar Tahun Baru Islam & Bingkai istimewa sempena Awal Muharram hari ini di #PhotoboothTAP ya 😉

Apa azam tahun baru anda?
32 Các câu trả lời

Semoga yang sedang mengandung Allah sentiasa lindung dan yang sedang ttc dapat zuriat yg soleh dan solehah

4y trước

Amin Allah humma amin. Terima kasih puan kerana mendoakan mereka yang lain💕 kami doakan agar segala urusan puan juga dipermudahkan oleh-Nya. Amin🤗

azam nak berusaha utk bg anak sulung sy skrg jd sorg abg hehe, semoga Allah beri rezeki utk ttc sy yg kali kedua ni aamiin...

4y trước

inshaAllah aamiin ya rabb, terima kasih min tap. 🥰

Nak khatam Al Quran sblum due date nmpaknye habis pntang sambung balik .. Inn shaa Allah panjang umur sy nk habiskn🙂

4y trước

InsyaAllah puan. Semoga dipermudahkan segala niat dan urusan puan. Semoga ramai juga Ibu-Ibu yang lain mempunyai azam seperti puan. Allah hu. Ikhlas daripada min💕 semoga baby yang lahir nanti menjadi anak yang soleh atau solehah dan menjadi asbab saham di akhirat puan. Amin💐

Semoga allah permudakan sy bsalin n dipermudahkn urusan kami sekeluarga n dipermudahkn rezeki kami selalu amin.

4y trước

Amin. InsyaAllah puan. Semoga dipermudahkan segala urusan puan sekeluarga. Amin💕

Semoga anak dalam kandungan sy dilindungi Allah.. #2kaligugur #2kalioperation #Ttc2tahun #jarakkehamilan5bulan

4y trước

Amin amin amin. Semoga segala urusan dipermudahkan untuk puan dan bayi puan. InsyaAllah amin💕

semoga dipermudahkan segala urusan saya sekeluarga .. dan di limpahkan rezeki 😭😭😭amin amin ya allah 😭😭

Semoga sy dan seluruh ahli keluarga sihat walafiat, dimurahkan rezeki dan dirahmati Allah selalu.. Aamiin

4y trước

Amin insyaAllah puan. Amin 💕

Dberikn ksabaran yg tinggi dn dlembutkn hati agar sentiasa positive.. Djauhkn Dr sgala musibah

Semoga anak anak terus sihat. Semoga saya dan suami tabah dan sihat selalu. Aamiin.

4y trước

Thankyou TAP malaysia 💜

semoga tahun ini lebih baik dari sebelumnya.. istiqamah dalam melakukan sesuatu..