Keluar Air leleh dngn kluar sikit2 jernih airnye

Assalamualaikum semua IBU2 sy bru 33weeks 5day 3hri duk kluar air jernih sikit2 smlm leleh pulk kluar air nye xbusuk pun , xkn la keputihan,😅 #firstbaby #seriusnanya

8 Các câu trả lời

Sama mcm sy. Sy perasan ada air mengalir dkt peha. Lebih kurang setitik tpi mengalir. Bila lap dgn tangan jernih n xberbau. Xpasti itu peluh atau air sbab sy xingat bila last sy pergi kencing (terlalu kerap). Msa tu seluar dlm memang basah sebab baru lps kencing jdi still lembab. Bila p klinik. Nurse kata bila ada air kluar blik baru dtg blik. Geram pula dgn nursenya. Sepatutnya terus cek. Bukan nak suru dtg blik. Skrng ni tngh risau. Isnin bru dpt ke klinik swasta nak cek.

baik pergi hospital sis bhya klau air ketuban bocor nie... akak ipar sy pernah jadi gni

Em sy rasa tu air ketuban sbb tkde bau kan? Better g check sis

air ketuban kot..sya dulu pun keluar sikit2

pegi hospital siss

pg hospital sis

cek

f