Missed Miscarriage...

Assalamualaikum semua. Hari nie saya disahkan missed miscarriage. Sepatutnya sudah membesar 11 weeks. Tapi masih di week 8 seperti dua minggu lepas.. doakan janin & kantung dipermudahkan turun ya. Sebab saya tiada pendarahan & cramp langsung.. sebolehnya saya taknak D&C walau sudah dapat suraf refer.. saya harap in two days baby turun. Jika tidak, saya serah diri.. Saya dah redha since last two weeks.. sebab dah rasa all the pregnant symptoms hilang.. #firstpregnancy

2 Các câu trả lời

pg hospital. nnti doctor bgi ubat utk janin turun dlu. kalau x jalan baru d&c.

2y trước

ade buat early pregnancy scan? or tu yg 1st scan dkt swasta. sbb kalau x pernah buat boleh jadi lmbt tarikh persenyawaan. lmbt ovulation mcm tu. sbb normal je lari tkat 1 or 2w dri date last period. xpe, tgu je appointment kk. nnti die bagi reference letter ke hospital incase bby stop growth. jgn makan ape2 yg boleh harmful kn bby dlu. tgu sampai scan dkt kk. dgr ape doc kk dgn hospital kate. normally dorg akan refer terus ke pakar. utk buat tvs scan and so on.