Bersalin 38week placenta previa type 3

Assalamualaikum semua.. esok 28.2.23 saya bakal bersalin secara czer.. mohon ibu2 semua doakan saya dipermudahkn segala urusan dan segala urusan operation berjalan dengan lancar tanpa komplikasi🥰 doakn kami selamat ibu dan baby.. #due15032023 #placentapreviatype3

8 Các câu trả lời

Moga dipermudahkn urusan bersalin sis.12hb Feb aritu pn sy emergency czer 36week 1day air ketuban ckit. Bnykkn berzikir & berdoa. Insha Allah dipermudahkn.

1y trước

tahniah..

Alhamdulillah🥰 saya selamat bersalin harini jam 10.07am.. baby girl seberat 2.87kg.. terima ksih semua yg mendoakn sy🥰❤️

1y trước

Alhamdulillah tahniah sis

saya doakan semoga urusan czer awak dimudahkan. semoga baby dan awak selamat amin amin amin. ♥💋 doakan saya juga ya bersalin mudah

1y trước

Trima kasih sis😊😊

Semoga urusan sis dipermudahkan & melahirkan baby dgn selamat . 💜

1y trước

Trima kasih sis😘

Saya pon PP Stage 3. Date czer 17.3.2023. Saya bersalin 37w6d.

1y trước

Sama sis.. sy pn 37w6d jgk.. tu je trikh kosong elektif czer

Waalaikumsalam, semoga dipermudahkan segalanya.. aamiin yra

1y trước

Trima kasih sis❤️

semoga dipermudahkan segala urusan puan..

1y trước

Trima kasih sis🥰

Semoga baik baik saja sis dan baby 🌷

1y trước

Trima kasih sis🤍