Peluang kedua

Assalamualaikum semua.. alhamdulillah Allah berikan peluang untuk kami ada anak.. before this takde rezeki misscarriage at 5w2d.. doakan ya semoga kandungan sy sihat sentiasa. Semoga Allah sentiasa menjaganya dan melimpahkan kasih sayang kepadanya. May all the dua' goes back to you too.. Aamiinnn.. 🥰 #4w2d #secondchance #firstbaby

2 Các câu trả lời

inshaaAllah smoga dipermuddahkan urusan sepanjang mengandung dan selamat hinggga melahirkan. jaga pemakanan, jaga diri jgn buat kerja2 berat. kalau boleh kawtim dgn suami, minta tlg suami buat kerja2 rumah.

2y trước

Aamiinn aamiinnn terimakasih atas doanya 🥰🥰🥰